Підбір за параметрами (63 продукти)

Нові продукти

Категорії

Скид цієї групи

Вартість

0 грн. - 2610 грн.

Виробник

Тип

Серія

Колір

Об'єм

Знижка

Знижки

Інформація

Rating(s) and review(s)
(5/5)
Category : Чайники, заварники
Based on 7 rating(s) and 7 user review(s)
All reviews 

Чайники, заварникиТоварів у наявності: 63

У цьому розділі ви знайдете заварні чайники, френч преси, глечики для молока, чаники-термоси та цукорниці.

Підкатегорії

  • Гейзерні кавоварки,...

    Кавоварка плюс кавник: ідеальні помічники для любителів кави

    Є дві причини, чому ви перебуваєте на цій сторінці. Ви — справжній кофеман і потребуєте нову турку, щоб заварювати улюблене питво. Або підшукуєте посудину для його зберігання. Або підбираєте цінний подарунок для справжнього цінителя напою, що бадьорить. Тут вас чекають круті гейзерні кавоварки і стильні зручні кавники. Завдяки сучасним пристосуванням ранок завжди буде наповненим ароматом свіжої кави.

    Гейзерна кавоварка — відмінний варіант, щоб створити улюблений напій

    Кавомашина — дорого, а встежити за туркою ви ніколи не встигаєте? А так хочеться випити не розчинної, а свіжезвареної, насиченої кави! Тоді вам підійде гейзерна кавоварка.

    Головний принцип її роботи — заварювати, використовуючи тиск пара. Цікаво, що прототип пристрою з'явився в Італії ще в 1933 році. Сучасні гейзерні кавоварки є удосконаленням тієї самої, першої моделі.

    Довгий час такі пристрої мали впізнаваний дизайн — восьмигранник. Зараз виробники експериментують з новими формами. Наприклад, гейзерная кавоварка La Cafetière Edited створена без гострих кутів. Обтічна циліндрична форма надає їй елегантності і витонченості.

    Назва машини натякає нам на те, яким чином в ній здійснюється приготування. Уявили як б'є з-під землі гарячий гейзер? Вода виштовхується нагору під тиском. Аналогічно і в гейзерній кавоварці. Поводитися з нею набагато простіше, ніж з машиною, а результат виходить анітрохи не гірше!

    Як приготувати ароматний напій:

    1. У нижню частину налити певну кількість води. Об'єм рідини залежить від моделі. Зазвичай в посудині є спеціальна позначка — до неї рекомендовано наливати. Намагайтеся заповнювати чашу не вище, але і не нижче зазначеної риси.

    2. У спеціальний фільтр засипати порошок. Особливо смачним вийде питво з свіжомелених зерен. Кількістю порошку регулюється його майбутня фортеця.

    3. Фільтр помістити в пристрій.

    4. Прикріпити верхню частину виробу.

    5. Поставити варити на вогонь.

    Усередині механізму частина води перетворюється в пар і «проштовхує» решту киплячу рідину крізь порошок. «Гейзер» виривається вгору, вбираючи в себе смак зерен. У чаші отримуємо насичений напій.

    Популярність гейзерних моделей — причина того, що великі виробники почали випускати спеціальні кавові таблетки для таких пристроїв.

    Використовуючи конструкцію, дотримуйте кілька простих правил:

    Варіть на невеликому вогні, інакше пиття «втече». Але така неприємність тут менш імовірна, ніж при використанні звичайної турки.

    Вимикайте конфорку або прибирайте сам посудину з вогню в той момент, коли рідина починає перетікати в верхню чашу. Важливо, щоб вся вода не перетворилася на пару, порушивши концентрацію аромату.

    Повністю мийте весь механізм після кожного використання. Але, щоб не пошкодити делікатні деталі, використовуйте тільки м'які миючі засоби.

    До речі, в алюмінієвих моделях через частого миття поступово «облазять» стінки. Так в улюбленому еліксир з'являється неприємний металевий присмак. Для наших товарів проблема не актуальна. Вони виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі.

    У цій ємності питво готується без молока і цукру. Всі додаткові інгредієнти додавайте вже в свою чашку!

    Кавник — бадьорість завжди під рукою

    Саме кавник буде весь день зберігати гарячим приготований з ранку напій.

    Для тих, хто не відмовиться від порції кофеїну навіть увечері, є пристосування з подвійними стінками. Завдяки такій конструкції тепло всередині зберігається ще довше. До речі, такий кавник відмінно підходить для офісу. Варіант, що вміщає 950 мл, дозволить кожному співробітнику насолодитися бадьорить еліксиром через кілька годин після заварювання.

    Ще один вдалий варіант кофейника - френч-прес. Чому ми його рекомендуємо? У ньому можна не тільки зберігати, але і заварювати!

    Ось як готувати в френч-пресі:
    1. Виберіть порошок крупного помелу - дрібні крихти повз преса прослизнуть в посудину і зіпсують смак. Засипте порошок в ємність.
    2. Залийте кип'ячену, але злегка остигнула воду (зазвичай - 100 мл рідини на 10 грам порошку, але краще регулювати фортеця за смаком).
    3. Перемішайте суміш. Дайте їй заваритися 4-5 хвилин, а потім опустіть прес.
    «Родзинка» пристрою в тому, що, незважаючи на очевидне назву «кавник», в ньому без проблем заварюють і чай. Але врахуйте, що це не чайник для заварювання. Приготований за допомогою френч-преса склад - вже готовий напій.

    Кавники після приготування теж потрібно мити, інакше скупчення мелених зерен в фільтрі швидко призведе до його несправності. Якщо рідина буде довго перебувати в ємності, її стінки окислятся.

    Сама тендітна частина судини з френч-пресом - колба. Вона ж вимагає до себе максимальної уваги. Слідкуйте, щоб вона не тріснула і завжди була чистою. До речі, тільки куплений прилад теж важливо досліджувати на предмет дефектів і подряпин. Особливо на колбі.
    Наші гейзерні кавоварки і кавники виготовлені в Великобританії. Основний матеріал - нержавіюча сталь. Яке б пристрій ви не вибрали - отримаєте 100% якісний апарат, здатний приготувати і зберігати найсмачніша кава.
на сторінку
Показані 1 - 24 із 63 пунктів
Показані 1 - 24 із 63 пунктів