Підбір за параметрами (65 продукти)

Нові продукти

Категорії

Скид цієї групи

Price

0 грн. - 2415 грн.

Виробник

Серія

Розмір

Диаметер

Сковороди

Інформація

Rating(s) and review(s)
(5/5)
Category : Сковороди
Based on 4 rating(s) and 4 user review(s)
All reviews 

СковородиТоварів у наявності: 65

Вибір сковороди — заняття не з легких, так як потрібно враховувати масу нюансів, деталей та особливостей кухонних аксесуарів цього виду. Але якщо ви чітко знаєте, що шукайте, який тип сковороди вам потрібен, що ви збираєтеся в ній готувати, тоді завдання трохи спрощується. У каталогах "Господині Дому" ви знайдете якісні сковороди різних видів. ...

Вибір сковороди — заняття не з легких, так як потрібно враховувати масу нюансів, деталей та особливостей кухонних аксесуарів цього виду. Але якщо ви чітко знаєте, що шукайте, який тип сковороди вам потрібен, що ви збираєтеся в ній готувати, тоді завдання трохи спрощується. У каталогах "Господині Дому" ви знайдете якісні сковороди різних видів. Ми розповімо вам про те, які бувають сковорідки і як не помилитися з вибором.



Розмір і форма сковороди



Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що усі сковорідки мають стандартну форму. Сучасний світ кухонних аксесуарів може похвалитися великою різноманітністю сковорідок з різним розміром і формою.



  1. Сковорода для яєчні. Це виріб певної форми з невеликими осередками (іноді фігурними). Саме завдяки цій особливості, ви зможете приготувати ідеальної форми яєчню. Тепер це блюдо ніколи не буде безформним. Не має значення, чи є ви доброю господинею або кухарем вищого класу — переваги сковороди для яєчні ви оціните моментально. Використовуючи таку посудину, ви значно економите час приготування їжі. Буквально за три хвилини, у вас буде готова смачна страва. Яєчня не прилипає до поверхні сковороди, ніколи не пригорає. Цей тип сковорідок призначений саме для смаження яєць, але на ній можна розігрівати і готувати інші страви.
  2. Сковорода для млинців спеціально призначена для приготування тонких млинців. Якщо мрієте покуштувати справжніх, ароматних млинців, тоді вам не обійтися без такої сковороди. Найкращими є сковороди з кам'яним або мармуровим антипригарним покриттям. Вони не потребують використання великої кількості масла, млинці до такої поверхні не прилипають, легко перевертаються. Антипригарне покриття дуже ніжне, тому потрібно використовувати дерев'яні, а не металеві лопатки. Сковорідка відразу готова до роботи, не вимагає особливого догляду, довговічна. В наявності є різні види млинцевих сковорідок. Всі вироби можуть похвалитися оригінальним дизайном і високою якістю, яке відповідає європейським стандартам. Так що вибір сковороди буде не з легких. На млинцевих сковородах небажано розігрівати різного роду їжу!
  3. Глибокі сковорідки (вок, класичні) є універсальним кухонним аксесуаром. Завдяки високим бортикам, в такій посудині можна смажити, тушкувати, коптити і навіть готувати на пару (якщо є спеціальна вставка). Глибокі сковороди нагадують невеликий казан або каструлю, але завжди оснащені довгою і зручною ручкою. Сковороди вок — особливо популярні в кухонному світі, адже їжа, приготована в такому посуді, набагато корисніша. Сковорода миттєво нагрівається. Через високу температуру мікроби і бактерії в продуктах гинуть, а на кожному шматочку їжі утворюється корочка, яка зберігає внутрішні соки продуктів. На сковорідках вок їжа нагрівається, але ніколи не пересмажується! Їжа зберігає практично всі корисні властивості і мікроелементи. Сковорода вок не вимагає великого використання масла, тільки соуси.


Основні критерії вибору сковороди



Якщо ви збираєтеся доповнити кухонні аксесуари нової сковорідкою, то вам слід визначитися з деякими нюансами. Для початку ознайомтеся зі списком критеріїв, які допоможуть вам швидше знайти сковорідку своєї мрії.



Отже, правильний вибір сковороди має на увазі знання наступних нюансів:



  • ручки (цільні з корпусом / прикручені, з'ємні / нез'ємні, матеріал, розмір, форма кількість). Цілісні ручки намертво пов'язані з корпусом, вони не відпадають і не починають хитатися з часом, чого не скажеш про прикручені. З'ємні ручки дозволяють ставити сковороду в духовку для запікання страв. Зручні ручки з матеріалу, який не нагрівається. Кількість, розмір і матеріал ручок важливий, якщо ви знаєте, для чого буде призначатися сковорода. Наприклад, металеві ручки без пластикових вставок — оптимальний варіант, якщо будете запікати страви в сковороді.
  • вид алюмінію (штампований / литий). Литий алюміній значно краще, адже часто це означає ущільнене дно і стінки. А штампований алюміній схильний до деформації, тому є загроза, що сковорода погнеться;
  • наявність кришки (часто кришки продаються окремо, але є обов'язковим аксесуаром, накрита кришкою їжа краще тушкується, смажиться і не розбризкується);
  • дно (товщина, вид). Дно має бути рівним і багатошаровим;
  • товщина стін (чим більше, тим краще, важкі сковорідки з товщиною стін від 3 мм — одні із самих практичних);
  • товщина покриття (чим товще шар покриття, тим довше буде служити сковорода).

Ознаки поганої якості:

  • занадто легка вага (це означає, що виробник пошкодував металу і сковорода довго не прослужить);
  • тонкі стінки і дно (сприяє нерівномірному прогріванню сковороди, пригорянню їжі, деформації);
  • великі впадинки і горбики всередині сковорідки (крім сковорідок гриль);
  • наявність ручки, яка кріпиться болтом зсередини. Незабаром покриття в місці кріплення може відколотися, а в їжу потраплять шкідливі речовини;
  • лакове покриття дна (швидко обгорає, недовговічне, дряпається).


Ми рекомендуємо купувати посуд від відомих і перевірених виробників. Зараз зустрічається дуже багато підробок, які з першого разу і не розгледиш. А використання неякісної посуду може погано відбитися на людському здоров'ї. Щоб не стати жертвою шахраїв, замовляйте продукцію на нашому сайті "Господині Дому", де ви завжди знайдете якісний фірмовий товар за доступними цінами.



Покриття сковорідок



Є кілька видів покриттів, які протягом багатьох років лідирують на ринках продажів. Ці покриття пройшли перевірку часом на якість, міцність і довговічність. Але кожне з них має свої особливості.



  1. Сковорода з керамічним покриттям (антипригарним) — одна з найпопулярніших серед кухонних аксесуарів. Така посудина навіть при дуже великому нагріві не виділяє шкідливих мікроелементів. Прогрівається сковорода швидко і з усіх боків, дозволяє використовувати мінімум масла. Легка у вазі і тому практична. Особливого догляду не вимагає, але боїться падінь і різкої зміни температури.
  2. Мармурове покриття сковорідок складається з тефлону і мармурових крихт. Виглядають вироби з мармуровим покриттям вишукано і красиво. Вони також швидко і рівномірно нагріваються, але остигають повільно. Не дряпається і не псується від використання гострих предметів, що не розбивається від падінь. При правильному догляді прослужить багато років.
  3. Тефлонове покриття особливо популярно серед сучасних господинь. Тефлонові сковорідки легкі, практичні, дозволяють готувати практично без жиру, не вимагають ретельного догляду. Але тефлон не можна сильно нагрівати, в іншому випадку він почне виділяти шкідливі гази і речовини. Тефлон не терпить гострих металевих предметів.
  4. Кам'яне покриття сковорідок благотворно впливає приготовану їжу. Вона виходить смачною і більш корисною. Чайної ложки масла буде досить для приготування страв будь-якої складності. Їжа не пригорає, а час готування значно зменшується. Сковорода такого типу легко миється, довговічна (витримує до 50 000 подряпин).

Особливості зберігання та догляду



Кожен тип і вид сковороди в залежності від покриття має свої вимоги і рекомендації щодо догляду. Дотримуйтесь їх, якщо бажаєте, щоб посуд служив вам довго і надійно.



  1. Антипригарне покриття не терпить використання гострих металевих предметів (вилок, лопаток, ножів).
  2. Сковороди з керамічним покриттям бояться падінь і зміни температур.
  3. Купуйте сковороду з багатошаровим дном (від 3 до 5 шарів) і вона прослужить вам довгі роки.
  4. Не можна використовувати керамічне покриття сковорідок на індукційних плитах, мити в посудомийці.
  5. Час від часу змащуйте мармурове покриття маслом, а після протріть сухою серветкою.
  6. Сковороди з тефлону є найбільш недовговічними.

"Господиня дому" пропонує вам великий асортимент сковорідок від світових виробників. Ми відповідаємо за якість пропонованої продукції. В наявності є сковороди на будь-який смак: сотейники, глибокі, вок, для млинців. Вибір сковороди залишається за вами!

Докладніше

Підкатегорії

  • Жаровні
    Якщо ви зібралися купити жаровню, то вже, напевно, знаєте про всі її переваги. І тоді вам залишається тільки уважно вивчити асортимент, представлений в конкретному розділі. Ні? Тоді ми розповімо, чому цей різновид кухонного начиння — дійсно важливе і потрібне придбання. А також допоможемо визначитися з вибором відповідного варіанту.

    У нас ви знайдете:
    • порційну чавунну сковороду на дерев'яній підставці (овальну);
    • квадратну на дерев'яній підставці;
    • круглу;
    • квадратну гриль;
    • круглу на спеціальній підставці.

    Чому чавунна жаровня — краще

    Навіть зараз, незважаючи на велику кількість різних матеріалів, з яких виготовляють посуд для готування, давно відомий метал не втрачає популярності. Так, переносити з місця на місце масивну чавунну жаровню нелегко.

    Але завдяки цьому сплаву, страви, приготовані у виробі з нього, виходять особливо соковитими і ароматними.

    Фокус в тому, що матеріал нагрівається повільно, а зберігає тепло — довго. Воно розподіляється по всій ємності, рівномірно огортаючи її вміст. Таким чином продукти просочуються всіма цінними соками, але не підгорає. Завдяки тому, що матеріал зберігає тепло, готова страва, залишаючись усередині, так довго остигає.

    Додаткові переваги сплаву:

    1. Безпека для здоров'я. Частинки сплаву не відшаровуються і не проникають в їжу, як відбувається з іншими матеріалами.
    2. Довговічність. Купити жаровню з нього реально один раз і на все життя.
    3. Простота в догляді і відмінна економія миючого засобу. Чавунна жаровня в ньому не потребує, її досить вимити водою і ретельно протерти м'якою ганчіркою або серветкою.
    До речі, багато господинь використовують теплоємність виробу в процесі приготування страв навіть для економії природного газу. Вимикаючи вогонь заздалегідь, залишивши їжу дозрівати в товстих стінах посудини.

    Чи є у подібній начиння недоліки? Безсумнівно, одним з головних вважається вага. Маленьким тендітним дівчатам цю проблему є вирішити одним способом — просто вибрати зручний екземпляр мінімального розміру. Важливо, щоб ви могли утримати наповнену ємність в руках. Незважаючи на товщину стінок, сплав схильний до відколів. Значить начиння, виготовлене з нього, не можна упускати.

    Види жаровень

    Звичайно, зручно купити жаровню — одну і на все кулінарні випадки. Але виробники не дарма змагаються, пропонуючи вам кілька їх типів. Основний секрет в тому, що в різних варіаціях по-різному розподіляється тепло. Тому і поміщені в них продукти будуть "звучати" інакше.

    Довгаста порційна чавунна сковорода на дерев'яній підставці ідеальна для створення дивовижних страв з риби та інших морських делікатесів. Її особливість в тому, що не обов'язково діставати приготоване перед подачею. З духовки воно перекочує на зручний піднос, а слідом — прямо на стіл.

    Традиційною вважається квадратна форма. Вона прекрасно підходять для створення соковитих вечерь з м'яса і картоплі. Окремий їх різновид — гриль. Якщо в типових квадратних формах запікають і тушкують, то конкретно гриль призначений для смаження. М'ясо та птиця виходять аналогічно смаженим на багатті. Якщо інші форми взаємозамінні, то любителям «вогника» краще придбати окремо гриль.

    Круглий тип, як і порційний різновид, передбачає наявність спеціальної підставки. Значить, її вийде подавати прямо на стіл. У ній відмінно виходять печеня, рагу і тушковані овочі.

    Ви не плануєте використовувати ємність для подачі і приберегли для столу спеціальні тарілки? Тоді вибирайте круглий або квадратний варіант без додаткової підставки. Ви отримаєте аналогічний чудовий кулінарний посудину, але заощадите гроші.

    Порада: щоб насолодитися всіма перевагами кухонного начиння, підберіть для неї кришку. Вона обов'язково повинна щільно прилягати до стінок, не порушуючи процес теплообміну всередині. У накритою ємності запікання проводиться рівномірно, корисні соки не випаровуються повністю.

    Ідеальний варіант — кришка зі спеціального скла. Її не доведеться постійно піднімати, щоб стежити за стадією готовності продуктів. Або вибрати варіант кришки з терморегулятром.

    Що вийде приготувати

    Ви, здається, вже зрозуміли, що ця начиння багатофункціональне? Якщо ні, підкреслимо — в ній комфортно смажити, парити, тушкувати і запікати! Готуйте в ній як на плиті, так і в духовці. Залежно від бажаного результату.

    Коронними стравами, звичайно, стануть рецепти з м'яса, птиці, риби. Господині успішно готують:
    • печеню;
    • овочі-гриль, овочі тушковані і запечені (капуста, тушкована з грибами, баклажани, помідори);
    • лазанью;
    • запіканки (картопляна запіканка);
    • плов;
    • морепродукти (королівські креветки, морські гребінці).
    Виходить, вигідно купити жаровню як для приготування повсякденних трапез, так і для того, щоб побалувати сім'ю і гостей оригінальним меню.

    Секрети приготування

    Є три головні секрети готування в такому виробі. Вони актуальні як для невеликої порціонної посуду, так і для круглої або гриля. Дотримання нехитрих правил гарантує, що задумані рецепти втіляться в життя в кращому вигляді:
    1. Максимальне нагрівання. Щільні стінки потрібно нагріти сильніше, ніж звичайну сковорідку. А так як для цього знадобиться більше часу, краще починати готувати заздалегідь.
    2. Трохи рідини. Після того, як помістіть в ємність продукти, додайте води і відразу закрийте кришкою. Так утворюється більше пара. До речі, в ємність також додають сметану, майонез та інші соуси, в залежності від рецепту.
    3. Не заповнювати доверху. Для рівномірного просочення їжі паром і соками, вона не повинна займати собою весь простір посудини. Особливо насиченими виходять продукти, нарізані тонкими скибочками.
    Замовляйте зручний і відповідний конкретно для вас варіант на нашому сайті. Ми пропонуємо вироби діаметром від 18 до 26 см різної висоти і товщини.
на сторінку
Показані 1 - 24 із 65 пунктів
Показані 1 - 24 із 65 пунктів
Essential SSL